NEWSLETTER #5 | JUNY 2013


4ª Convocatoria del programa de ayudas Compra Solidaria

AJUDANT ELS ESPORTISTES

La IV edició del programa Compra Solidària serà especial perquè els propers 8.000 € es destinaran a les 8 entitats esportives de l’illa que més vots rebin.

Informa’t de la convocatòria »


INTERSPORT ES SUMA AL CLUB

A partir d’aquest divendres dia 28 també podràs emprar la teva targeta a la nova secció Intersport de Binipreu Menorca i, molt prest, a la botiga Intersport del Camí de Maó a Ciutadella. Més avantatges per a tu i més diners per al programa social!

Coneix Intersport »

QUE PASSIS UN BON ESTIU...

Aprofita també els descomptes que ha preparat la Llibreria de Binipreu Menorca pensant en les vacances, amb títols i col·leccions per a tota la família.

Descobreix aquesta promoció »



AYUDANDO A LOS DEPORTISTAS

La IV edición del programa Compra Solidaria será especial porque los próximos 8.000 € se destinarán a las 8 entidades deportivas de la isla que más votos reciban.

Infórmate de la convocatoria »


INTERSPORT SE SUMA AL CLUB

A partir de este viernes día 28 también podrás utilizar tu tarjeta en la nueva sección Intersport de Binipreu Menorca y, muy pronto, en la tienda Intersport del Camí de Maó en Ciutadella. ¡Más ventajas para ti y más dinero para el programa social!

Conoce Intersport »

QUE PASES UN FELIZ VERANO...

Aprovecha también los descuentos que ha preparado la Librería de Binipreu Menorca pensando en las vacaciones, con títulos y colecciones para toda la familia.

Descubre esta promoción »